•  

   

   

  Card de fidelitate
   

L

o

g

i

n

Card de fidelitate

Cardul de fidelitate EGLO Romania este un concept special dezvoltat pentru a rasplati loialitatatea clienţilor nostri.

Posesorul cardului de fidelitate EGLO Romania va putea beneficia de reduceri in magazinele SC EGLO Romania Prodexim SRL. (*)

Conditii de emitere a cardului de fidelitate EGLO Romania:

Cardul de fidelitate EGLO Romania se va elibera de catre SC EGLO Romania Prodexim SRL persoanelor care fac cumparaturi in magazinele SC EGLO Romania Prodexim SRL in valoare de minim 800 de lei, conform urmatoarei proceduri: la achizitii in valoare de minim 800 de lei aferente unui bon fiscal/factura efectuate in magazinul EGLO Romania, participantul primeste un card pe baza caruia poate beneficia ulterior de reduceri.

Reducerile sunt progresive si variaza in functie de istoricul cumparaturilor anterioare:

 • 5% pentru cumparaturi cumulate ce depasesc valoarea de 1.500 lei
 • 10% pentru cumparaturi cumulate ce depasesc valoarea de 3.000 lei
 • 15% pentru cumparaturi cumulate ce depasesc valoarea de 6.000 lei
 • 20% pentru cumparaturi cumulate ce depasesc valoarea de 12.000 lei

Exemplu: Un client vine la magazin si achizitioneaza produse in valoare de 800 lei. El va primi cardul de fidelitate. Ulterior revine si face cumparaturi de 800 lei. Aceasta valoare de 800 lei plus cumparaturile anterioare de 800 lei insumeaza 1.600 lei pentru care beneficiaza conform grilei de reduceri de un discpunt de 5%. Cand istoricul cumparaturilor sale atinge pragul de 3.000 lei beneficiaza de 10% reducere. Si asa mai departe.

Pentru a beneficia de reducerile aferente istoricului de cumparaturi, participantul trebuie sa prezinte Cardul de fidelitate in magazinul EGLO Romania inainte de efectuarea platii. Utilizatorul Cardului va fi persoana inscrisa pe Card, acesta nefiind transmisibil. Reducerea de 5%, 10%, 15% sau 20% care se aplica la factura/bonul fiscal. Campania se deruleaza pe o perioda nedeterminata. Cardul este valabil doar in magazinele SC EGLO Romania Prodexim SRL.

Va multumim ca sunteti clientii nostri!

Card de fidelitate Eglo RomaniaCard de fidelitate

Echipa EGLO Romania


Nota de informare privind protectia datelor personale Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC EGLO Romania Prodexim SRL are obligatia de a administra datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate. Pin prezenta va exprimati accordul ca SC EGLO Romania Prodexim SRL sa stocheze datele furnizate si sa le foloseasca pentru actiuni de marketing, cercetare si statistica. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Copyright © 2016. Toate drepturile rezervate EGLO Romania. Web design realizat de Weblike PRO