•  

     

     

    Card de fidelitate
     

L

o

g

i

n

Corpuri de iluminat


Intr-o locuinta, corpurile de iluminat joaca atat un rol practic, dar si unul estetic. In primul rand, rolul lor este de a inlocui lumina naturala odata cu lasarea inserarii, sau de a suplimenta aceasta lumina in incaperile insuficient iluminate de lumina soarelui. De asemenea, corpurile de iluminat au rolul de a evidentia o decoratiune sau alta. In fine, prin designul lor, aceste corpuri de iluminat pot deveni chiar obiecte de decor.

Insa daca vreti sa creati un decor anume, aveti nevoie de corpul de iluminat potrivit. Desigur, magazinele de specialitate sunt pline de corpuri de iluminat, cu preturi rezonabile sau piperate, cu modele care mai de care mai avangardiste. Daca insa nu vreti sa pierdeti vremea colindand magazinele pline de corpuri de iluminat de calitate indoielnica, va sfatuim sa va rezervati timp si spatiu in masina pentru un singur drum la Eglo Romania, de unde va veti intoarce incarcati.

corpuri-de-iluminatCalvin lightboxSticker lightbox

Corpuri de iluminat - gama variata

Deviza Eglo Romania este “Life is light” si odata ce ati pasit in depozitul nostru veti intelege ca asa este. Aici veti gasi o multitudine de corpuri de iluminat, pentru case mici si case mari, pentru exterior sau interior, pentru toate buzunarele, iar lucrul cel mai important: toate sunt de calitate maxima.

Garten-und-Terrasse lightboxHaakon lightboxSolarleuchte lightbox

La Eglo Romania clientul este rege – echipa noastra extrem de profesionista lucreaza indeaproape cu clientul, tinand in permanenta cont de parerile sale si de bugetul disponibil pentru achizitii, iar astfel sunt create cele mai frumoase si mai practice corpuri de iluminat care satisfac orice dorinta.

Corpuri de iluminat care protejeaza mediul

Pentru cei care doresc sa protejeze mediul, avem vesti bune: corpurile noastre de iluminat sunt create astfel incat sa nu afecteze mediul inconjurator.

De asemenea, echipa noastra este una foarte eficienta si de aceea ne-am ales si furnizori pe masura, care livreaza in timp util si rapid numai materiale de calitate, astfel incat produsul final sa ajunga la client la termenul stabilit.

Schlafzimmer lightboxFalko lightboxBalbino lightbox

Bazele companiei au fost puse in 1969, si de atunci pana in prezent ne-am extins la nivel global, avand fabrici atat in Europa – in Ungaria, dar si in China. Prin recursul la procedeul externalizarii serviciilor, costurile de productie si transport sunt minime si noi putem sa livram produse de iluminat de calitate in timp record, dintr-unul din multele depozite de marfa.

Corpuri de iluminat adaptate oricarui ambient

Prin urmare, Eglo Romania este solutia optima pentru alegerea unor corpuri de iluminat cu un design modern, de calitate si la un pret avantajos. Puteti oricand accesa catalogul online pentru a vedea gama larga de produse comercializate, astfel incat la sosirea in magazin sa economisiti timp, stiind deja ceea ce va doriti sau puteti alege varianta discutiei cu unul din specialistii nostri care va poate ajuta in gasirea corpului de iluminat potrivit ambientului si bugetului dumneavoastra.

Eglo Romania pune accent pe dorintele clientilor, si de aceea, ne dorim sa venim in permanenta in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu colectii noi, de calitate, pentru diversele spatii care trebuiesc iluminate, la cele mai avantajoase preturi.

Copyright © 2016. Toate drepturile rezervate EGLO Romania. Web design realizat de Weblike PRO