•  

     

     

     

L

o

g

i

n

Becuri

V-ati ales corpuri de iluminat pentru casa dumneavoastra? A venit momentul sa descoperiti si sursa de iluminat propriu-zis. Probabil ca va asteptati sa aveti de ales intre becuri LED sau halogen. Insa, in aceasta rubrica veti descoperi becuri din mai multe forme, cu un design interior menit sa completeze colectia din care v-ati ales corpul de iluminat, mate sau transparente si cu puteri diferite de iluminare.

Becul poate parea un accesoriu care sa completeze corpul de iluminat si atat. Din acest motiv, sa invitam sa savurati spectacolul de culori si forme al acestor produse. Sursele de iluminat au intalnit tehnologia si designerii EGLO Romania si s-au transpus in modele ce fac acest catalog sa fie atat de consistent.

Despre posibilitatile de instalare si adaptare la corpurile dumneavoastra de iluminat puteti citi mai multe in acest catalog sau ne puteti vizita la showroom-ul din Capitala, acolo unde va asteptam cu produsele de care v-ati bucurat aici. Bine ati venit in lumea celor care nu considera becurile doar o sursa de iluminat!


Becuri LED

Becuri LED

Becuri eco-halogen

Becuri eco-halogen

Becuri decorative Vintage

Becuri decorative


Copyright © 2016. Toate drepturile rezervate EGLO Romania. Web design realizat de Weblike PRO