fbpx

În perioada 11-25 mai 2021 organizăm un concurs pe pagina de Facebook EGLO România, prin care oferim participanților șansa de a câștiga 1 corp de iluminat pentru copii în formă de norișor, 1 machetă de mașinuță roșie și 1 scaun pentru copii din lemn de cedru.

💡 Mecanism concurs

🥳️  𝗖𝗢𝗡𝗖𝗨𝗥𝗦!!! 🤗 👶 Pasiunea copilului meu 💕

𝙸𝚗𝚘𝚌𝚎𝚗ț𝚊 𝚌𝚘𝚙𝚒𝚒𝚕𝚘𝚛 𝚗𝚞 𝚜𝚎 𝚌𝚘𝚖𝚙𝚊𝚛ă 𝚌𝚞 𝚗𝚒𝚖𝚒𝚌 😇, iar cele mai bune momente în care o 𝚜𝚞𝚛𝚙𝚛𝚒𝚗𝚍𝚎𝚖 este 𝚊𝚝𝚞𝚗𝚌𝚒 𝚌â𝚗𝚍 î𝚒 𝚞𝚛𝚖ă𝚛𝚒𝚖 𝚍𝚎𝚜𝚏ăș𝚞𝚛â𝚗𝚍 𝚊𝚌𝚝𝚒𝚟𝚒𝚝𝚊𝚝𝚎𝚊 𝚙𝚛𝚎𝚏𝚎𝚛𝚊𝚝ă ❤️️.

Oferă-i piticului tău un cadou de 1 iunie participând la concursul #EGLO! 𝐈𝐚𝐭ă 𝐜𝐮𝐦 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢:

1 👍  Alătură-te comunității EGLO România!
2 💬  Povestește-ne într-un comentariu 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐩𝐫𝐞𝐟𝐞𝐫𝐚𝐭ă 𝐚 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐥𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐭ă𝐮, iar noi te ajutăm să îi oferi un cadou special de 1 iunie.

Poți câștiga unul dintre premiile:
🎁  corp de iluminat pentru copii în formă de norișor,
🎁  machetă de mașinuță roșie,
🎁  scaun pentru copii din lemn de cedru.

➡️  Concursul se desfășoară între 11 mai ora 12:00 și 25 mai, ora 12:00.
➡️  Cei 3 câștigători vor fi anunțați pe 25 aprilie la ora 16:00.
➡️  Găsești regulamentul concursului aici:

Dacă ești în căutarea corpului de iluminat potrivit pentru camera copilului, îl găsești aici: https://egloromania.ro/669-corpuri-de-iluminat-copii.

Așteptăm curioși comentariile voastre! 😍

Regulament concurs „🤗 👶 Pasiunea copilului meu 💕

  1. ORGANIZATOR

Eglo România organizează concursul „🤗 👶 Pasiunea copilului meu 💕„. 

Pentru a fi Participant la concurs trebuie să respectați termenii stipulați în Regulamentul Oficial (denumit în continuare ,,Regulament”), în conformitate cu pașii de mai jos.

  1. CONDIȚII DE PARTICIPARE

În concurs se poate înscrie orice cetățean român, cu excepția angajaților Organizatorului, a rudelor acestora de gradul I, precum și a altor persoane asociate concursului. Orice alte comentarii înscrise care nu respectă pașii concursului, fac promovare unui alt brand de corpuri de iluminat sau nu respectă regulamentul de conduită al paginii, nu vor fi permise.

  1. ÎNSCRIERE 

Pentru a participa la concurs este necesar să aveți cont de utilizator pe site-ul: www.facebook.com, completat cu o adresă de e-mail validă și nume/prenume reale.

Înscrierea în concurs se face obligatoriu printr-un comentariu la postarea de concurs, în care să se respecte instrucțiunile prezentate în text.

  1. DURATĂ

Concursul se desfășoară în perioada 11.05.2021 (ora 12:00) și 25.05.2021 (ora 12:00).

  1. DESEMNAREA CÂȘTIGĂTORULUI 

Alegem 3 câștigători prin tragere la sorți online, cu ajutorul unei platforme dedicate. Pentru a intra în lista tragerii la sorți, participanții vor trebui să lase un comentariu la postarea de concurs, în care să se respecte instrucțiunile prezentate în postare.

Câștigătorii vor fi desemnați pe data de 25.04.2021 (ora 16:00), în urma tragerii la sorți care va fi înregistrată în format video.

  1. PREMIU

În urma acestui concurs, Eglo România oferă 3 premii ce vor consta în:

1x corp de iluminat pentru copii în formă de norișor,

1x machetă de mașinuță roșie,

1x scaun pentru copii din lemn de cedru.

Extragerea va avea loc pe data de 25.04.2021 și va fi postată pe pagina de Facebook Eglo România la ora 16:00.

  1. LITIGII 

În eventualitatea unei dispute asupra validității unei înscrieri, decizia Organizatorului este definitivă. Eventualele litigii apărute între organizator și participanții la campanie se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica datele și durata campaniei și de a face public acest lucru.

  1. CLAUZE FINALE 

Organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru orice fapt care determină imposibilitatea validării unui câștigător și reluarea extragerii până la validarea unui alt câștigător, cum ar fi: 

  • imposibilitatea de notificare în scris a câștigătorului, cauzată de schimbarea adresei de e-mail a participantului.
  • neprimirea, necitirea corespondenței de către acesta etc. 

Organizatorul va lua toate măsurile necesare pentru desfășurarea concursului în condițiile normale conform celor prezentate, însă nu își asumă răspunderea pentru eventualele nemulțumiri, contestații ale participanților, care nu vizează încălcări ale cadrului legislativ în vigoare.

Prin înscrierea la acest Concurs, participanții sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament. 

Regulamentul de participare/desfășurare a concursului este disponibil, în mod gratuit, oricărui solicitant (și/ sau participant), pe https://egloromania.ro/iluminat/blog/ fiind publicat odată cu concursul.

× Cum vă pot ajuta?