fbpx

Se apropie perioada anului în care abia așteptăm să adăugăm puțină strălucire festivă la orice, de la bradul de Crăciun, mobilă și chiar hainele noastre, la exteriorul casei împreună cu vegetația fadă care o înconjoară și care cere parcă să fie adusă la viață.

Decorațiuni de interior

Există o mulțime de idei de lumini de Crăciun care pot fi amenajate în aer liber, dar nu trebuie să vă limitați nici în folosirea luminilor pentru a decora interiorul. Este ușor să încorporați lumini în ghirlandele de Crăciun drapate peste mantale sau balustradele scărilor. De asemenea, adăugarea de lumini alimentate cu baterii într-un borcan cochet poate deveni o piesă centrală de efect.

Ghirlandele de lumini sunt modalitatea perfectă de a adăuga o notă de strălucire spațiului interior de sărbători. Transformați vizitele prietenilor și ale familiei în întâlniri pline de lumină. Fie înșirați o ghirlandă luminoasă cu micro LED-uri printr-o coroană proaspătă de Crăciun, fie achiziționați o coroană pre-aprinsă ca aceasta.

Dacă nu aveți suficient spațiu pentru un brad mare de Crăciun, încercați această versiune alternativă care arată extraordinar: aranjați câteva crengi pe verticală în ordine descendentă, în așa fel încât să imite forma unui brad de Crăciun și adăugați lumini pe marginile acestora. Mai departe decorați cu vegetație de iarnă, precum conuri și crenguțe de pin. De asemenea puteți opta pentru copacul luminos EGLO pe care îl puteți decora după propiile gusturi sau pentru un brad artificial de dimensiunea potrivită.

Decorațiuni de exterior

După ce interiorul casei dumneavoastră este suficient de iluminat, este timpul să vă concentrați pe decorațiunile de Crăciun în aer liber. Adăugați felinare de Crăciun pe colierele scărilor sau atârnați-le de ramurile joase ale copacilor.

Conturați-vă aleea din fața casei cu lumini colorate. Un copac în aer liber luminat este, de asemenea, o decizie excelentă. Transformați-vă curtea într-o pădure veșnic verde făcând copaci din luminițe și cutii de cadouri strălucitoare. Alegeți un material transparent, rezistent, și odată ce ați creat cutiile în dimensiunile dorite, îndesați câteva lumini de Crăciun în interior. Veți avea un rezultat nemaipomenit!

Nu există prea mult când vine vorba de decorațiuni pentru Crăciun.

Inspirați-vă din colecția de decorațiuni de Crăciun EGLO și bucurați-vă de magia sărbătorilor.

 

 

× Cum vă pot ajuta?