fbpx

Eglo Romania

Shop

Cataloage

Cataloage de corpuri de iluminat EGLO

Inspiră-te din colecția de cataloage EGLO!

Cele mai reușite proiecte de design interior sau exterior prind formă cu ajutorul luminii pentru că fără ea, fără culoare și fără umbre, nimic din ceea ce ai ales pentru căminul tău nu poate fi evidențiat și pus în valoare.

Acordă-ți timp și descoperă corpurile de iluminat din cataloagele EGLO, alege ce te definește, discută cu noi despre implementare și vezi cum fiecare colț al casei tale prinde viață.

Cataloage de corpuri de iluminat EGLO

Toate cataloagele EGLO sunt disponibile și online ca să te poți inspira oricând, de oriunde. Alege-ți stilul și descoperă mii de soluții pentru iluminat.


spre magazin online

Stilul tău.

Evidențiat prin corpurile de iluminat perfecte.

EGLO pune la dispoziție peste 3.000 de corpuri de iluminat, fiecare cu un design unic și utilitate specifică.

Definește-ți personalitatea prin decorarea casei conform stilului tău și alege produse potrivite activităților tale pentru a beneficia din plin de o iluminare corectă.

Fie că ai nevoie de corpuri de iluminat cu elemente art deco sau decorațiuni ce amintesc de cristale fine, fie că ești o fire modernă și preferi elemente metalice în culori subtile, noi putem să îți îndeplinim dorințele, având câte o colecție pentru fiecare tip de design.

Ținem cont de ultimele tendințe de design interior și exterior și oferim corpurile de iluminat perfecte.


Creare cont

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest site web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.