Iluminatul casei a parcurs într-adevăr un drum lung! Din zilele lămpilor tubulare și becurilor, avem acum posibilități infinite de a ne decora casele cu sisteme și corpuri de iluminat care reflectă cu adevărat cine suntem. Iar o tendință care a fost în fruntea proiectării moderne a casei sunt corpurile de iluminat suspendate!

Corpurile de iluminat tip pendul nu reprezintă ceva tocmai nou. Au existat în toată Europa și Orientul Mijlociu de mult timp. Cu toate acestea, odată cu dezvoltarea decorului minimalist și a înclinației pentru aspectul rustic, acest stil special de iluminare revine în forță.

Dar de ce îl iubesc oamenii atât de mult? Iată doar câteva dintre motive:

O mulțime de idei de design

Lămpile suspendate sunt mici și necesită o energie minimă pentru a funcționa. Prin urmare, aceste corpuri de iluminat pot fi amplasate oriunde și în orice stil decorativ doriți. Puteți alege un abajur minimalist simplu sau chiar unul agățat de perete, iar un corp de iluminat suspendat se va potrivi chiar cu ambele tipuri de idei de iluminare. De asemenea, puteți agăța unul de un cârlig în tavan și vă va oferi în continuare o ambianță rustică uimitoare!

Lustra TOWNSHEND
Adăugați spațiului un plus de unicitate cu Lustra vintage EGLO TOWNSHEND

Ecologic

Lămpile suspendate sunt utilizate în principal ca iluminare centrală iar becurile LED sunt cele mai potrivite pentru a da lumină puternică fără a consuma foarte multe resurse. În general, toate becurile moderne, inclusiv becurile disponibile pe site-ul nostru, sunt produse ecologice și, de asemenea, accesibile ca preț.

Lumină caldă, moale

Lămpile suspendate nu sunt puternice și nu au lumini dure. Sunt mai degrabă un moodsetter, așa că dau o lumină moale, care este perfectă pentru iluminarea obiectelor sau a colțurilor specifice ale casei dumneavoastră. Acestea se vor potrivi în orice punct sau priză și vă vor oferi posibilități unice de decorare. Deși este posibil să fi văzut lămpi suspendate în cafenelele în aer liber, acestea sunt, de asemenea, suficient de des prezente și în casele moderne.

5 idei creative pentru utilizarea lămpilor suspendate

După cum deja am menționat, luminile suspendate pot fi utilizate într-o multitudine de moduri. Așadar, iată câteva idei pe care le puteți dezvolta pentru a se potrivi cu preferințele dumneavoastră:

Lustra EGLO ASCOLESE
Lustra EGLO SENDERO
Lustra EGLO MURCIA
Lustra EGLO BORRIOL
Lustra EGLO TOWNSEND

Cel mai comun mod în care pot fi folosite corpurile de iluminat tip pandantiv este cu ajutorul corpurilor suspendate. Corpurile de iluminat pot fi de orice formă doriți și puteți folosi, de asemenea, mai multe dintre ele pentru a crește iluminarea. Există o serie de culori și stiluri de corpuri suspendate pe care le puteți alege în funcție de spațiu.