Iluminarea zonei de locuit în aer liber poate îmbunătăți radical aspectul grădinii sau al terasei dumneavoastră și reprezintă un stimulent pentru a petrece mai multă vreme în exterior în timpul anotimpurilor calde.

Lămpile solare reprezintă cea mai simplă și eficientă modalitate cu ajutorul căreia puteți adăuga luminozitate spațiului dumneavoastră exterior. Spre deosebire de iluminatul tradițional, lămpile solare absorb din energia soarelui, stocând-o într-o baterie reîncărcabilă, apoi se aprind automat când se face întuneric și luminează spațiile unde sunt amplasate.

Pe lângă faptul că vă oferă un sentiment de securitate și o mai bună vizibilitate în timpul nopții, lămpile solare sunt și ecologice, deoarece nu creează emisii care dăunează planetei. Astfel, prin utilizarea lămpilor solare nu doar că vă veți simți în siguranță, ci veți și proteja mediul înconjurător și veți avea un consum redus de energie electrică.

În funcție de preferințele și necesitățile dumneavoastră, puteți alege dintre modelele de lumini solare pe care le găsiți în cataloagele noastre, structurate mai jos astfel încât să vă fie cât mai ușor să selectați ce vi se potrivește.

Lampi solare

Lămpi solare în stil modern

Potrivite pentru grădini minimaliste, cu spațiu acoperit în mare parte de gazon

Fie că doriți să puneți în valoare arhitectura casei dumneavoastră, fie că doriți să luminați căile de acces, sau să delimitați piscina, cu ajutorul lămpilor solare nu trebuie să vă faceți griji suplimentare. Odată fixate, acestea vor asigura iluminarea spațiului exterior, reușind să ofere unei arhitecturi simple și moderne o notă de finețe.

Lămpi solare în stil romantic/vintage

Potrivite pentru grădini cu multă vegetație, în special flori și plante decorative

Vă puteți transforma grădina într-un spațiu plin de magie cu ajutorul lămpilor solare vintage, al căror design unic le transformă în surse de lumină caldă și relaxantă. Serile de vară vor fi mult mai plăcute, într-o atmosferă feerică, care îndeamnă la visare.

Lămpi solare din povești

Potrivite pentru grădini inedite și pline de personalitate

Datorită faptului că nu necesită cablare, lămpile solare pot fi mutate ușor, de aceea, nu este necesar să vă hotărâți din primul moment cum să rămână amplasate. Odată poziționate, acestea pot fi mutate astfel încât să lumineze o porțiune care a rămas mai întunecată, să fie mai aproape de căile de acces sau chiar de florile dumneavoastră preferate. De asemenea, designul lor inedit va reuși, cu siguranță, să capteze atenția celor mai mici membri ai familiei, îndemnându-i să-și exerseze creativitatea.

Fiecare lampă solară are un timp de funcționare incredibil de lung și este capabilă să reziste diferitelor condiții meteorologice fără să sufere deteriorări.

Vă invităm să accesați categoria care cuprinde gama completă de lămpi solare EGLO.