Eglo Romania

Shop

Politica de returnare

Retur în 30 de zile

Poți returna produsul achiziționat de la EGLO Romania în termen de 30 de zile* de la momentul livrării sau ridicării din showroom.

Cererea de retur trebuie să ajungă la noi până cel târziu în a 30-a zi calendaristică.

În cazul comenzilor livrate parțial, numărătoarea celor 30 de zile începe din momentul primirii ultimului produs din comandă.

 

Cum pot returna un produs?

Pasul I
  • Ai posibilitatea de a returna produsul prin crearea unei cereri de retur direct din contul tău, secțiunea ”manager retururi” sau accesând acest link.

Te rugăm să te asiguri că avem toate detaliile necesare pentru ca cererea ta sa poata fi procesata corect: (de exemplu, detaliile contului în care iți vom restitui contravaloarea comenzii!).

Pasul II

Expediezi produsul/produsele prin intermediul unei companii de curierat la adresa: strada Atomiștilor, nr. 1D, Măgurele, Ilfov, 077125 sau poți returna produsul într-unul dintre showroom-urile noastre.

În cazul în care ne expediezi produsul/produsele, te informăm că va trebui să suporți costul returnării acestuia/acestora.

 

Condiții generale pentru returul produselor vândute de EGLO Romania Prodexim SRL:

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit – ambalajul și etichetele de identificare ale produselor trebuie să fie intacte.

Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

Ne rezervăm dreptul de a nu accepta produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezinta urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice/electrice și cele cărora le lipsesc accesorii.

 

Cum și în cât timp se restituie suma aferentă returului?

Contravaloarea produselor returnate va fi virată în contul bancar specificat, în termen de maximum 14 zile de la acceptarea returului – aceasta se aplică și în cazul produselor returnate în showroom.

Creare cont

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest site web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.