fbpx

Eglo Romania

Shop

Politica de returnare

Retur în 30 de zile

Poți returna produsul achiziționat de la EGLO Romania în termen de 30 de zile* de la momentul livrării sau ridicării din showroom.

Cererea de retur trebuie să ajungă la noi până cel târziu în a 30-a zi calendaristică.

În cazul comenzilor livrate parțial, numărătoarea celor 30 de zile începe din momentul primirii ultimului produs din comandă.

Cum pot returna un produs?

Pasul I
  • Ai posibilitatea de a returna produsul direct din contul tău de client, accesând secțiunea Istoric comenzi.

După ce ai selectat „Detalii” în dreptul comenzii pe care dorești să o returnezi, ai posibilitatea de a selecta produsele eligibile din lista afișată și să completezi secțiunea de retur.

Te rugam să nu uiți să menționezi detaliile contului în care iți vom vira contravaloarea comenzii!

  • Dacă nu ai un cont de client, poți crea o cerere de retur, mergând la secțiunea CONTACT și selectând departamentul “Retururi”.

Te rugăm să te asiguri că avem toate detaliile necesare pentru ca cererea ta sa poata fi procesata corect:

  1. codul comenzii sau numarul de factura;
  2. numele pe care a fost făcută comanda;
  3. numărul de telefon;
  4. detaliile contului în care iți vom vira contravaloarea comenzii;
  5. motivul returnarii.
Pasul II

Expediezi produsul/produsele prin intermediul unei companii de curierat la adresa: strada Atomiștilor, nr. 1D, Măgurele, Ilfov, 077125 sau poți returna produsul într-unul dintre showroom-urile noastre.

În cazul în care ne expediezi produsul/produsele, te informăm că va trebui să suporți costul returnării acestuia/acestora.

Condiții generale pentru returul produselor vândute de EGLO Romania Prodexim SRL:

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit – ambalajul și etichetele de identificare ale produselor trebuie să fie intacte.

Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

Ne rezervăm dreptul de a nu accepta produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezinta urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice/electrice și cele cărora le lipsesc accesorii.

Cum și în cât timp se restituie suma aferentă returului?

Contravaloarea produselor returnate va fi virată în contul bancar specificat, în termen de maximum 14 zile de la acceptarea returului – aceasta se aplică și în cazul produselor returnate în showroom.

Creare cont

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest site web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.