Știi acele produse care odată ce le încerci, te fac să te întrebi cum de ai trăit fără ele până acum? Aceste gadgeturi îți fac viața mult mai ușoară prin eficientizarea timpului făcându-te să te simți bine, confortabil și îți oferă un simț al responsabilității și mândriei de fiecare dată când le folosești. Printre ele, fără dar și poate, se numără corpurile de iluminat inteligente.

Ce este EGLO Connect și cum controlezi corpurile de iluminat inteligente 

Sistemul EGLO connect îți permite să controlezi, dar și să programezi absolut toate luminile din casa ta folosind o telecomandă sau o aplicație instalată pe telefonul mobil. Luminile se pot controla individual sau pe grupuri.

Câteva dintre opțiunile pe care le ai atunci când folosești corpuri de iluminat inteligente EGLO Connect: 

  • alegerea dintre 16 milioane de culori, 
  • 50.000 de tonuri de alb disponibile,
  • posibilitatea de diminua sau crește intensitatea luminii,
  • programarea luminilor din casă,
  • setări de iluminare potrivite pentru evenimente diverse, de la o petrecere cu invitați, până la o cină romantică,
  • posibilitatea de a stinge lumina din dormitor, fără să te ridici de pe canapeaua din sufragerie. 😜

Corpurile de iluminat inteligente îți oferă posibilitatea de a decora casa cu ajutorul luminilor, dar și de a economisi energia electrică și a crește siguranța casei tale.

Alege cum îți începi ziua

Sunt zile în care te trezești ușor, de la lumina soarelui care își întinde razele printre perdele. Intensitatea luminii crește lin, odată cu zâmbetul tău liniștit. Și sunt zile în care sună alarma și mai să dai cu capul de noptiera de la sperietură. Iar de regulă, ziua decurge cam în stilul în care te-ai trezit.

Cu Eglo Connect poți să programezi un răsărit și să începi fiecare zi trezindu-te într-un mod cât se poate de natural. 

Nu lăsa casa goală când pleci în vacanță

Este dovedit și verificat de mulți oameni. Hoții vânează casele goale. Când pleci în vacanță, există posibilitatea să atragi atenția tâlharilor prin… lipsa ta de acasă.

Programează corpurile de iluminat inteligente să se aprindă și stingă regulat, astfel vei lăsa impresia că este cineva acasă în fiecare zi, chiar dacă pleci într-o vacanță de câteva săptămâni.

Organizează o petrecere reușită 

Cu EGLO Connect poți seta corpurile de iluminat inteligente pe Disco Mode. Luminile se vor schimba în funcție de ritmul melodiilor tale preferate, putând avea atmosfera dorită chiar la tine acasă.

Alege intensitatea luminii și culoarea în funcție de activitatea pe care o ai 

Sunt momente în care vrei să citești o carte, la o lumină caldă și să te cuibărești în fotoliu și momente în care ai nevoie de o lumină puternică pentru proiecte migăloase.

Setează cu EGLO Connect lumina de care ai nevoie și vei intra în starea de spirit necesară activității tale. 

Lumina ghidează viața

Intensitatea luminii și culorile din jur sunt elemente extrem de importante din viața noastră. Ele ne pot schimba starea de spirit, ne pot face mai productivi sau ne pot da o durere de cap atunci când nu beneficiem de o iluminare corectă.

Alege confortul corpurilor de iluminat inteligente pentru a desfășura toate activitățile zilnice cu plăcere.