În perioada 18 martie – 1 aprilie 2021 organizăm un concurs pe pagina de Facebook EGLO România, prin care oferim participanților șansa de a câștiga un voucher cu o reducere de 10% la cumpărături online în luna aprilie 2021.

💡 Mecanism concurs

CONCURS Care este corpul tău de iluminat exterior preferat? 💡
Vrem să descoperim alături de tine care sunt cele mai îndrăgite corpuri de iluminat exterior de anul acesta.
Lasă-ne un comentariu cu linkul corpului de iluminat exterior #EGLO preferat de tine și te premiem cu:

🎁  un voucher de 10% valabil la cumpărături online în următoarea lună.

Participarea presupune 2 pași simpli:
1. ✨ Alătură-te comunității EGLO România! 👍
2. ✨ Scrie-ne într-un singur comentariu la postarea concursului care este corpul de iluminat preferat EGLO din secțiunea de corpuri de iluminat exterior https://egloromania.ro/26-corpuri-de-iluminat-exterior/.

➡️  Participarea se poate face până pe 1 aprilie, ora 00:00.
➡️  Câștigătorii vor fi anunțați pe 2 aprilie, ora 16:00.
➡️  Regulamentul concursului se regăsește în secțiunea NOTIȚE a paginii de Facebook EGLO România.

Mult succes!

Regulament concurs „Care este corpul tău de iluminat exterior preferat?”

1. ORGANIZATOR
Eglo România organizează concursul „Care este corpul tău de iluminat exterior preferat?”. Pentru a fi Participant la concurs trebuie să respectați termenii stipulați în Regulamentul Oficial (denumit în continuare ,,Regulament”), în conformitate cu pașii de mai jos.

2. CONDIȚII DE PARTICIPARE
În concurs se poate înscrie orice cetățean român, cu excepția angajaților Organizatorului, a rudelor acestora de gradul I, precum și a altor persoane asociate concursului. Orice alte comentarii înscrise care nu respectă pașii concursului, fac promovare unui alt brand de corpuri de iluminat sau nu respectă regulamentul de conduită al paginii, nu vor fi permise.

3. ÎNSCRIERE
Pentru a participa la concurs este necesar să aveți cont de utilizator pe site-ul: www.facebook.com, completat cu o adresă de e-mail validă și nume/prenume reale.
Înscrierea în concurs se face obligatoriu printr-un comentariu la postarea de concurs, în care să se respecte instrucțiunile prezentate în text.

4. DURATĂ
Concursul se desfășoară în perioada 18.03.2021 și 1.04.2021 (ora 00:00).

5. DESEMNAREA C ȘTIGĂTORULUI
Alegem 1 câștigător prin tragere la sorți online, cu ajutorul unei platforme dedicate. Pentru a intra în lista tragerii la sorți, participanții vor trebui să lase un comentariu la postarea de concurs, în care să se respecte instrucțiunile prezentate în postare.
Câștigătorul va fi desemnat pe data de 02.04.2021 (ora 16:00), în urma tragerii la sorți care va fi înregistrată în format video.

6. PREMIU
În urma acestui concurs, Eglo România oferă 1 premiu ce va consta într-un voucher de 10% la comanda EGLO online din luna aprilie (voucher-ul nu se va aplica la produse deja reduse). Extragerea va avea loc pe data de 02.04.2021 și va fi postată pe pagina de Facebook Eglo România la ora 16:00.

7. LITIGII
În eventualitatea unei dispute asupra validității unei înscrieri, decizia Organizatorului este definitivă. Eventualele litigii apărute între organizator și participanții la campanie se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica datele și durata campaniei și de a face public acest lucru.

8. CLAUZE FINALE
Organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru orice fapt care determină imposibilitatea validării unui câștigător și reluarea extragerii până la validarea unui alt câștigător, cum ar fi:
imposibilitatea de notificare în scris a câștigătorului, cauzată de schimbarea adresei de e-mail a participantului.
neprimirea, necitirea corespondenței de către acesta etc.

Organizatorul va lua toate măsurile necesare pentru desfășurarea concursului în condițiile normale conform celor prezentate, însă nu își asumă răspunderea pentru eventualele nemulțumiri, contestații ale participanților, care nu vizează încălcări ale cadrului legislativ în vigoare.

Prin înscrierea la acest Concurs, participanții sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament.

Regulamentul de participare/desfășurare a concursului este disponibil, în mod gratuit, oricărui solicitant (și/ sau participant), pe pagina de Facebook Eglo România și va fi publicat odată cu concursul.