Pentru serile târzii din sezonul cald ai nevoie de un colț de rai al tău, cu o atmosferă creată cu ajutorul luminii, aerului curat și culorilor.

Balconul sau terasa apartamentului tău poate să devină locul preferat din întreaga casă, unde poți să citești o carte, să bei un pahar de vin alături de cineva drag, sau chiar să o transformi în biroul tău de acasă.

Indiferent de spațiul disponibil poți obține un loc frumos aranjat, folosind corpuri de iluminat.

Pentru a decora acest colț al tău într-un mod plăcut nu ai nevoie de un designer și nici de un buget care te îndeamnă să amâni micul proiect. Tot ce îți trebuie este puțină creativitate și câteva obiecte care vor transforma orice balcon într-o oază de liniște.

Începe cu iluminarea pereților balconului

Pregătește terenul și golește balconul sau terasa. Dacă este nevoie poți chiar să îl vopsești. Alege culori calde, simple. Bejul este mereu o alegere bună.

Decorează pereții balconului cu o ghirlandă luminoasă. În funcție de stilul tău alege una simplă sau colorată.

Asigură-te că ai instalată o aplică sau un corp de iluminat mai puternic pe care poți să îl folosești la nevoie. Siguranța este mereu prioritară, iar balconul sau terasa pe timp de noapte are nevoie de o sursă de lumină pe care poți să o aprinzi cu încredere.

Poți pune pe pereți chiar și mici obiecte decorative, tablouri vesele sau plante agățătoare. În funcție de mărimea balconului sau terasei tale alege plante în ghivece mici sau mari. Asortează culoarea ghivecelor cu cea a peretelui pentru a nu încărca decorul sau folosește culori complementare. Ghivecele negre vor arăta cu siguranță bine dacă ai ales să ai pereții în culori deschise.

Creează dimensiune și joacă-te cu formele

Ai o terasă spațioasă? Alege o masă dintr-un material natural, pune câteva scaune în jurul ei și cateva perne colorate deasupra lor. Folosește covoare mici pentru o atmosferă zen.

Balconul tău este mic? Nimic mai bine! Folosește covorașe și perne în culori neutre sau colorate, în funcție de stilul tău. Completează decorul cu lămpi solare care te vor face să te simți perfect în acest spațiu.

Accentuează atmosfera din balcon cu ajutorul corpurilor de iluminat

Când intri într-o încăpere, împrumuți fără să vrei o parte din starea de spirit pe care o degajă. Această stare este dată de obiectele decorative, de lumină și de oameni.

Iar ca să vezi lucrurile într-o lumină bună, chiar ai nevoie de lumină bună. Cu ajutorul corpurilor de iluminat culorile sunt accentuate, privirile oamenilor devin calde, iar umbrele dansează și crează o stare de liniște.

Decorează-ți balconul cu lămpi solare care au un design special și seara ta liniștită poate începe.

Starea de bine începe acasă

Micile detalii din casa te ajută să te simți în largul tău și chiar să te înțelegi mai bine cu cei care stau sub același acoperiș cu tine.