Iluminatul exterior are un rol important atât din punct de vedere practic, cât și din punct de vedere decorativ. Iluminatul exterior crează o proprietate mai sigură, mai utilizabilă și mai frumoasă și va permite proprietarului casei și musafirilor să descopere frumusețile ascunse ale peisajului și ale grădinii în care își petrec timpul.

În plus, iluminatul exterior decorativ vă ajută să oferiți grădinii sau terasei dumneavoastră un look nou, plin de farmec și de magie. 

O serie de idei pentru decorarea spațiului exterior cu lumini

Corpurile de iluminat exterior decorative sunt disponibile în diferite variante, în funcție de tipul de prindere, de stil și de spațiul pentru care sunt destinate. Acestea sunt prezente în forme diverse, cu înălțimi diferite, pentru toate tipurile de medii. 

Vă propunem o serie de idei pentru amenajarea spațiului exterior cu corpuri de iluminat decorative, pentru a vă transforma grădina într-un adevărat tărâm de basm. Astfel, puteți alege lămpi cu design deosebit, dacă grădina sau terasa dumneavoastră este clasică sau romantică, felinare cu aspect rustic, daca spațiul exterior este amenajat într-un stil tradițional. 

Un plus de magie pentru fiecare seară.

Iluminarea punctelor de acces

Intrarea în grădină sau căile de acces pot fi iluminate foarte ușor cu ajutorul unor corpuri de iluminat decorative.

Iluminarea locurilor de întâlnire

Terasa din grădină poate fi iluminată prin corpuri de iluminat decorative de tip veioze, aplice sau pendule suspendate. Acestea vor oferi o notă distinsă locației în care sunt amplasate. Fiind ideale pentru a lumina terasa sau foișorul în momentele în care nu vreți să vă lăsați duși la somn, ci vă doriți să continuați să petreceți seara alături de familie. 

Iluminarea potecilor

Pentru iluminarea potecilor se pot folosi corpuri de iluminat LED decorative încastrate în pământ. Corpurile de iluminat decorativ de tip pitici sau stâlpi, luminează cu stil spațiul exterior, creandu-vă condițiile necesare pentru a savura băutura preferată în liniștea serii. 

Iluminatul scărilor

Pentru iluminatul scărilor puteți să folosiți spoturi de exterior sau, pentru a crea o atmosferă de poveste și în același timp pentru a economisi energie electrică, puteți pune pe marginea acestora lămpi solare (un exemplu frumos de pe site-ul nostru este aici). Acestea sunt cu adevărat practice și aveți posibilitatea de a alege un model care se potrivește cu stilul personal.

Dacă vă simțiți plini de energie sau creativi și decideți să vă personalizați terasa sau grădina, puteți să alegeți corpuri de iluminat exterior decorative din gama EGLO. 

Iluminatul exterior decorativ oferă un sentiment de securitate, crează o atmosferă confortabilă și relaxantă.