Vara și-a intrat în drepturi, astfel că vă doriți să petreceți mai mult timp afară, iar dacă aveți și grădină veți putea să profitați din plin de serile răcoroase de vară. Nimic nu este mai plăcut decât să vă amenajați gradina pentru a vă putea relaxa după o zi plină de activități, să savurați o limonadă rece până la miezul-nopții și să împărtășiți povești alături de familie sau de prieteni. 

Corpuri de iluminat grădina 

Pentru ca serile petrecute în gradină să devină astfel mai relaxante și mai luminoase, vă oferim sfaturi cum să vă iluminați propria grădină. 

1. Lămpi cu energie solară

Iluminarea terasei și a grădinii cu ajutorul lămpilor cu energie solară este foarte utilizată și economică. Bateria corpurilor de iluminat cu energie solară se încarcă pe tot parcursul zilei, astfel că seara vă puteți bucura de ore bune de lumină caldă și relaxantă. De asemenea, aceste lămpi cu energie solară sunt și mobile, astfel că le puteți așeza când și unde doriți în diferite locuri din gradină.

2. Pendule pentru iluminare exterioară

Pentru iluminarea spațiilor acoperite din grădina dumneavoastră, de exemplu terasele, balcoanele sau foișoarele, un pendul de exterior poate fi acel accesoriu de efect cu ajutorul căruia puteți să schimbați radical, în bine, atmosfera locului amenajat pentru a petrece clipe frumoase și relaxante. Un pendul de exterior montat deasupra mesei de pe terasa casei sau în foișorul din grădină vă permite să luați cina în aer liber alături de familie sau prieteni.

3. Aplice pentru peretele exterior

Locul în care regăsim cel mai adesea aplicele pentru iluminat exterior este reprezentat de pereții casei, în zona de acces. Însă acestea sunt folosite și pentru iluminarea teraselor sau balcoanelor.

4. Pitici de grădină

Piticii de grădină pot fi utilizați atât pentru iluminarea aleilor și potecilor din curte și din gradina unei case, cât și pentru delimitarea sau accentuarea rondurilor pline cu flori. Stâlpii de grădină au o înălțime mai mare și creează o atmosferă frumoasă în special în curțile mari.

5. Lămpi de decor

Aceste corpuri de iluminat exterior se remarcă printr-un design inedit, spectaculos și sunt folosite, în special, în calitate de accent ornamental al diferilor spații exterioare din grădină. Corpurile de iluminat decorativ sunt prezentate aici.

Util și plăcut 

Iluminatul va transforma cu ușurință un spatiu exterior în locul ideal pentru a vă relaxa și pentru a profita cât mai mult de serile răcoroase de vară. O grădină iluminată corect va oferi atât un sentiment mai intens de siguranță, dar va aduce și magie în spațiul din jurul casei. 

Corpurile de iluminat prezentate funcționează cu becuri de tip LED, LED solar, halogen, standard și fluorescent. Sunt realizate din metal, sticlă, lemn sau alte materiale rezistente tuturor tipurilor de climat de la noi din țară. Corpurile de iluminat exterior sunt disponibile sub diferite culori, însă și cu finisaje metalice sau cu motive vizuale fantastice. 

Posibilitățile de iluminare exterioară sunt numeroase, la fel ca și avantajele fiecărui corp de iluminat exterior. Vă invităm să vă iluminați grădina și să vă impresionați musafirii ori de câte ori vin în vizită.