În perioada 1 februarie – 28 februarie 2023 organizăm o campanie destinată exclusiv abonaților la newsletter-ul egloromania, prin care oferim acestora un discount de 10% la următoarea comandă plasată pe site-ul www.egloromania.ro

  • ORGANIZATOR

Eglo România organizează concursul „SMARTLifestyle”. Pentru a fi Participant la concurs trebuie să respectați termenii stipulați în Regulamentul Oficial (denumit în continuare ,,Regulament”), în conformitate cu pașii de mai jos.

  • OBIECTUL CAMPANIEI

Abonații la newsletter vor primi pe e-mail codul promoțional. Pentru a putea introduce codul, în pasul de finalizare a comenzii, apăsați pe „Ai un cod promoțional? INTRODU-L AICI”, apoi introduceți codul în câmpul care s-a deschis “ Introduceți cuponul dvs.” După care, apasați “APLICĂ CODUL!”.

Codul promoțional poate fi folosit doar de către abonații la newsletter.

ATENȚIE !!!

CODUL DE REDUCERE NU SE APLICĂ PENTRU PRODUSELE CARE AU STATUS “Disponibil doar la comandă”! Fac obiectul acestei campanii doar produsele EGLO cu stoc fizic în România.

Reducerea generată de codul promoțional nu se cumulează cu alte reduceri și/sau oferte!

Codul poate fi utilizat o singură dată!

  • CONDIȚII DE PARTICIPARE

Sunt vizați de către campanie și pot participa la aceasta doar persoanele abonate la newsletter-ul egloromania pâna la data de 31.01.2023 ora 12.00 ; cu excepția angajaților Organizatorului, a rudelor acestora de gradul I, precum și a altor persoane asociate campaniei

  • DURATĂ

Campania se desfășoară în perioada 01.02.2023 (ora 10:00) și 28.02.2023 (ora 23:59).

  • CLAUZE FINALE 

Organizatorul va lua toate măsurile necesare pentru desfășurarea campaniei în condițiile normale conform celor prezentate, însă nu își asumă răspunderea pentru eventualele nemulțumiri, contestații ale participanților, care nu vizează încălcări ale cadrului legislativ în vigoare.

Prin participarea la această campanie, participanții sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament. 

Regulamentul de participare/desfășurare a campaniei este disponibil, în mod gratuit, oricărui solicitant (și/ sau participant), pe BLOG fiind publicat odată cu campania.