În perioada 25 mai – 01 iunie 2022 organizăm un concurs pe pagina de Facebook EGLO România, prin care oferim participanților șansa de a câștiga 3 lămpi solare EGLO.

Mecanism concurs

️  𝗖𝗢𝗡𝗖𝗨𝗥𝗦!!! Hai să depănăm amintiri împreună!

Cu toții ne amintim de perioada copilăriei, când lucrurile erau mai simple, iar bucuria se găsea în lucrurile mici. De asemenea, cu toții am făcut vreo boacănă sau am avut vreo peripeție demnă de povestit, chiar și acum, după mulți ani.🧸

Hai să depănăm împreună amintirile, cu ocazia Zilei Copilului, iar cele mai distractive povești vor fi răsplătite cu premii din partea EGLO România!🎁

Vă așteptăm în comentarii, unde retrăim împreună, clipe din copilărie 👇🏼❤️

Câștigă o lampă solară, participând la concursul #EGLO! 𝐈𝐚𝐭ă 𝐜𝐮𝐦 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢:

  1. Alătură-te comunității EGLO România!
  2. Povestește-ne într-un comentariu, o boacănă pe care nu o vei putea uita

  Concursul se desfășoară între 25 mai ora 19:00 și 01 iunie, ora 19:00.
  Cei 3 câștigători vor fi anunțați pe 02 iunie la ora 12:00.
  Găsești regulamentul concursului aici :

Dacă ești în căutarea corpului de iluminat potrivit pentru tine, îl găsești aici: https://egloromania.ro/3-corpuri-de-iluminat

Așteptăm curioși comentariile voastre! 

Regulament concurs „ Hai să depănăm amintiri împreună!”

  • ORGANIZATOR

Eglo România organizează concursul „Hai să depănăm amintiri împreună!”. Pentru a fi Participant la concurs trebuie să respectați termenii stipulați în Regulamentul Oficial (denumit în continuare ,,Regulament”), în conformitate cu pașii de mai jos.

  • CONDIȚII DE PARTICIPARE

În concurs se poate înscrie orice cetățean român, cu excepția angajaților Organizatorului, a rudelor acestora de gradul I, precum și a altor persoane asociate concursului. Orice alte comentarii înscrise care nu respectă pașii concursului, fac promovare unui alt brand de corpuri de iluminat sau nu respectă regulamentul de conduită al paginii, nu vor fi permise.

  • ÎNSCRIERE 

Pentru a participa la concurs este necesar să aveți cont de utilizator pe site-ul: www.facebook.com, completat cu o adresă de e-mail validă și nume/prenume reale.

Înscrierea în concurs se face obligatoriu printr-un comentariu la postarea de concurs, în care să se respecte instrucțiunile prezentate în text.

  • DURATĂ

Concursul se desfășoară în perioada 25.05.2022 (ora 19:00) și 01.06.2022 (ora 19:00).

  • DESEMNAREA CÂȘTIGĂTORULUI 

Alegem 3 câștigători prin tragere la sorți online, cu ajutorul unei platforme dedicate. Pentru a intra în lista tragerii la sorți, participanții vor trebui să lase un comentariu la postarea de concurs, în care să se respecte instrucțiunile prezentate în postare.

Câștigătorii vor fi desemnați pe data de 02.06.2022 (ora 12:00), în urma tragerii la sorți care va fi înregistrată în format video.

  • PREMIU

În urma acestui concurs, EGLO România oferă 3 premii ce vor consta în:

3 lămpi solare marca EGLO:

1 x 48764

1 x 48754

1 x 48759

Extragerea va avea loc pe data de 02.06.2022, iar rezultatele acesteia vor fi postate pe pagina de Facebook EGLO România la ora 12:00.

  • LITIGII 

În eventualitatea unei dispute asupra validității unei înscrieri, decizia Organizatorului este definitivă. Eventualele litigii apărute între organizator și participanții la campanie se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica datele și durata campaniei și de a face public acest lucru.

  • CLAUZE FINALE 

Organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru orice fapt care determină imposibilitatea validării unui câștigător și reluarea extragerii până la validarea unui alt câștigător, cum ar fi: 

– imposibilitatea de notificare în scris a câștigătorului, cauzată de schimbarea adresei de e-mail a participantului.

– neprimirea, necitirea corespondenței de către acesta etc. 

– nerevindicarea premiului în termen de 30 zile calendaristice aduce ca rezultat anularea acestuia.

Organizatorul va lua toate măsurile necesare pentru desfășurarea concursului în condițiile normale conform celor prezentate, însă nu își asumă răspunderea pentru eventualele nemulțumiri, contestații ale participanților, care nu vizează încălcări ale cadrului legislativ în vigoare.

Prin înscrierea la acest Concurs, participanții sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament. 

Regulamentul de participare/desfășurare a concursului este disponibil, în mod gratuit, oricărui solicitant (și/ sau participant), pe https://egloromania.ro/iluminat/blog/ fiind publicat odată cu concursul.