Anul 2020 este pe sfârșite iar ultimele zile rămase sunt destinate pregătirilor pentru trecerea în noul an. Este un moment de mare bucurie pentru toată lumea, căci ne așteaptă un nou început, cu orizonturi mărețe. Dacă ai ales să petreci Revelionul în confortul propriei locuințe, alături de familie și câțiva apropiați, atunci poate că te întrebi cum să îți aranjezi casa corespunzător, ca de sărbătoare.

De Revelion ai nevoie de lumină împrejur, de o atmosferă călduroasă și de oamenii dragi alături. Pregătește-ți casa de petrecere cu lumini și decorațiuni și vei obține un cadru festiv perfect pentru party-ul de Anul Nou!

Ce decorațiuni să folosești pentru interior?

În ultima zi din an merită să îți rezervi câteva ore pentru a aranja interiorul locuinței tale. Este important să te simți confortabil dar să simți și atmosfera de sărbătoare în același timp.

În plus, dacă decorezi tematic casa, îți vei surprinde plăcut invitații și veți petrece un Revelion de neuitat împreună, chiar dacă sărbătoriți acasă. Dacă petrecerea se ține în living, poți să decorezi doar această încăpere ori poți să te extinzi și pe hol și în zona de dining. 

Decorează după preferințele tale, folosind obiecte și decorațiuni specifice acestui moment. Se potrivesc de minune ghirlandele luminoase, pernele cu sclipici, tacâmurile argintii și vesela colorată. Încearcă să conturezi un cadru vesel și plin de viață folosind decorațiuni de impact.

Pregătește masa de Revelion

După ce mult așteptatul 00:00 trece, este timpul să savurați bucatele alese pregătite de bucătarul chef al familiei. Ca să oferi o notă de sărbătoare acestui moment, aranjează masa folosind câteva decorațiuni:

 • o coroniță de brad în mijlocul mesei, care să ofere o pată de culoare aranjamentului;
 • câteva sfeșnice de-a lungul mesei în cazul în care masa este dreptunghiulară sau unul singur în mijloc în cazul unei mese rotunde;
 • o vază în care să pui crenguțe de brad peste care să așezi o ghirlandă luminoasă;
 • obiecte luminoase care să împodobească peisajul, precum: figurină om-de-zăpadă, figurină în formă de căsuță, decorațiune în formă de inimă, decorațiune cu fulgi de nea. Pe toate le găsești la EGLO!

Masa trebuie completată cu o veselă de sărbătoare, elegantă și prețioasă. Folosește paharele tale preferate, tacâmurile pe care le păstrezi pentru zile speciale și scoate și sticla aceea de vin vechi. 

Păstrează armonia cromatică la masă utilizând obiecte și decorațiuni într-o culoare apropiată, la care poți adăuga câteva elemente într-o culoare puternică, vibrantă. Cele mai îndrăgite combinații de culori la mesele festive sunt:

 • roșu și auriu;
 • albastru și argintiu;
 • alb și vișiniu;
 • verde și bej.

Pune accente de lumină pe pereți

Pentru a crea un ambient perfect pentru celebrarea Revelionului trebuie să lucrezi la jocul de lumini. O lumină puternică ce vine dintr-o singură direcție poate deveni obositoare, mai ales că petrecerea ține până târziu. Optează pentru mai multe corpuri de iluminat care să fie aprinse simultan, oferind o lumină difuză, ce vine din mai multe direcții. Iată cum să iluminezi cu impact:

 • atașează o bandă LED de-a lungul tavanului pentru a oferi un accent de culoare. Poți opta pentru benzile LED inteligente, cărora să le schimbi culoarea și intensitatea luminii în funcție de preferințe;
 • folosește câteva lampadare minimaliste care să ilumineze colțurile încăperilor;
 • optează pentru becuri LED cu lumina caldă pentru că sunt mai confortabile ochiului și creează o atmosferă relaxantă și confortabilă;
 • deasupra mesei de dining poți agăța un pendul de interior lung care să ajungă pâna la 70-80 cm de masă. Va lumina frumos toată masa, atrăgând atenția asupra preparatelor delicioase pe care le-ai gătit.

Cum să pregătești exteriorul locuinței?

Dacă vrei să ai o locuință primitoare și aranjată, îngrijește-te și de exterior. Cel mai simplu mod de a decora fațada și grădina este să folosești lumini:

 • înfășoară ghirlande luminoase de exterior pe stâlpii din fața casei;
 • agață furtune luminoase de-a lungul pereților;
 • așază o coroniță din brad pe ușă sau un aranjament cu steluțe, globuri și decorațiuni de iarnă;
 • „plantează” steluțe luminoase în grădina din fața casei. Sunt sclipitoare și perfecte pentru a decora și terasa sau veranda;
 • pune luminițe pe gard, în copaci și pe scări. Poți agăța și alte decorațiuni luminoase precum fulgi de zăpadă, reni și brazi.

Găsești toate aceste decorațiuni pe EGLO, de unde te poți aproviziona simplu și ușor cu obiecte luminoase pentru aranjamentele de Revelion. Vino în showroomuri pentru a-ți alege corpurile de iluminat preferate și ornamentele pentru casă și grădină. 

Înfrumusețează-ți sărbătorile folosind lumina și vei petrece momentele speciale alături de cei dragi într-un spațiu estetic și bine aranjat!

Sfaturi pentru o petrecere de Revelion acasă

Dacă vrei un party pe cinste, apucă-te de pregătiri din timp. Așteaptă Anul Nou alături de familie în propria ta locuință, dar nu înainte să o amenajezi de sărbătoare. Iată ce poți să faci pentru o petrecere reușită, acasă:

 • reconfigurează spațiul pentru a avea mai mult loc pentru petrecere;
 • amenajează un loc de joacă pentru copii;
 • pregătește câteva boardgames în cazul în care vreți să vă testați competitivitatea;
 • caută muzică bună și creează un playlist din timp.

Asigură-te că ai un meniu delicios pentru pofticioși și pregătirile sunt aproape gata! Tot ce îți rămâne de făcut este să găsești o ținută confortabilă și să strângi familia în jurul mesei. Cele mai frumoase momente se petrec alături de apropiați, așa că pregătirile își merită efortul.

Sărbătorește Revelionul într-un cadru festiv

Revelionul petrecut acasă poate fi mai distractiv decât pare! Dacă te aștepți să te plictisești pe canapea uitându-te la televizor, înseamnă că până acum nu ai avut parte de cadrul potrivit pentru celebrarea Anului Nou. Trebuie să te pregătești puțin înainte pentru a avea petrecerea perfectă, însă totul va merita. 

Decorează casa cu luminițe, prepară bucate alese și aranjează un spațiu special destinat petrecerii. Atmosfera festivă vine de la oamenii cu care sărbătorești, așa că invită-ți familia și persoanele apropiate, cu care să te simți în largul tău. Petrecerile într-un cadru restrâns sunt mai reușite și lasă și mai puțină dezordine în urmă!

Pregătește-te de un Revelion de succes în propria ta locuință aranjând casa de sărbătoare! Alege corpurile de iluminat și decorațiunile pentru interior și exterior de la EGLO, partenerul tău când vine vorba de iluminat eficient și de efect, și vei avea parte de momente speciale alături de oamenii speciali din viața ta!