Anul 2021 te așteaptă cu brațele deschise, gata de noi aventuri în ceea ce privește locuința ta! Dacă până acum ai amânat schimbarea corpurilor de iluminat din casă sau încă nu ai apucat să montezi unele în locuința cea nouă, acum este momentul să iei atitudine! 

Trendurile pe anul acesta te pot ghida astfel încât să alegi corpurile de iluminat corespunzătoare, care să se potrivească tendințelor actuale!

Alege corpuri de iluminat în culorile anului 2021

Anul acesta va fi colorat în nuanțe de galben și gri. Însă nu orice nuanțe, ci Illuminating și Ultimate Grey. Aceste culori au fost alese împreună pentru că semnifică vindecarea și exprimă sentimente de stăruință și optimism pentru anul ce urmează. Deși anul precedent a fost tumultos și dificil, aceste culori vin să te ajute cu putere și speranță:

  • galbenul aprins inspiră pozitivitate, optimism, bucurie, fiind ca o rază de soare în viețile oamenilor;
  • griul închis simbolizează rezistența, faptul că trebuie să fii puternic precum o piatră astfel încât să poți trece peste orice impediment care apare.

Poți să introduci galbenul saturat și griul neutru alegând corpuri de iluminat în aceste culori, pentru a-ți contrasta armonios locuința. Caută modele actuale, care să se integreze în designul interior al casei și asigură-te că menții o proporție corectă între culori. Dacă vrei ca pata de culoare din casa ta să fie corpul de iluminat, alege unul galben, precum:

  • un pendul vintage galben cu gri – se integrează de minune deasupra mesei de dining, aducând mai multă viață încăperii;
  • o aplică galbenă pentru camera copilului – este important să folosești obiecte colorate atunci când amenajezi camera copilului fiindcă îi sporești imaginația și creativitatea;
  • o aplică gri – este potrivită pentru living și hol, poziționată pe pereții liberi din casă. Folosește mai multe aplice de acest fel pentru a crea un design echilibrat;
  • o plafonieră gri – o poți folosi drept lumină principală în living sau dormitor, mai ales dacă o asociezi într-o cameră cu pereții ori piesele de mobilier galbene.

Fii la curent cu noutățile despre iluminat și design interior

Corpurile de iluminat sunt elementele principale pentru un design interior reușit. Fii atent la detaliile care par minore fiindcă pot face diferența! În anul 2021 tendințele duc spre minimalism, simplitate, încăperi spațioase și aerisite, în care domină formele geometrice. Această simplitate poate fi echilibrată de obiecte deosebite fie prin design, prin culori ori prin elementele decorative. 

 

Iată cum să realizezi o amenajare interioară demnă de 2021:

  • creează un spațiu care să îți inspire ideea de natură. Folosește materiale precum lemnul, pielea, textilele pentru piesele de mobilier și pentru corpurile de iluminat. Orientează-te către corpurile de iluminat textile întrucât creează o atmosferă cozy, relaxantă, materialul fiind plăcut și estetic din punct de vedere vizual;
  • folosește obiecte geometrice, minimaliste precum corpurile de iluminat moderne și piesele de mobilier futuriste. Dacă ți se pare că ai obținut un efect monoton cu piesele simpliste, cu multe linii drepte și fără elemente decorative, introdu piesa de rezistență: un corp de iluminat inteligent. Acesta îți permite să setezi culoarea luminii astfel încât să schimbe atmosfera din casă după preferințele și starea ta de spirit;
  • realizează un design inovator, folosind obiecte adaptate vremurilor de astăzi. Introdu tehnologia în casa ta și utilizează corpurile de iluminat cu senzor și corpurile de iluminat inteligente pentru că sunt utile și ușor de folosit.

Adaptează-ți casa anului 2021

Cu sursele de iluminat de la EGLO poți aduce în casa ta tendințele din noul an! Folosește corpuri de iluminat în nuanțele Illuminating și Ultimate Grey, alege piese din materiale naturale și introdu în locuința ta și tehnologia inteligentă de la EGLO!

Transformă-ți locuința într-un spațiu confortabil, estetic și adaptat tendințelor din 2021 cu sursele de iluminat EGLO!