Ne place ca totul să fie cât mai personalizat, iar tehnologia își rezervă cu succes rolul de instrument care să ne îndeplinească dorințele. Inteligența artificială este un domeniu care se dezvoltă cu pași repezi, reușind să pătrundă în numeroase domenii și să ne simplifice viețile.

Dacă în urmă cu scurt timp iluminarea inteligentă a casei părea un moft, accesibil doar celor dispuși să investească foarte mult în personalizarea propriei locuințe, acum este aproape o necesitate. Între timp, tehnologia devine din ce în ce mai accesibilă și centrată pe nevoile noastre, iar orice dispozitiv care ne poate salva timp pare indispensabil.

EGLO Connect vă oferă o gamă largă de lămpi și echipamente de iluminat, iar produsele pot fi selectate în funcție de numeroase opțiuni raportate la nevoile dumneavoastră.

Sistemul de lămpi EGLO connect vă permite să controlați și să programați individual lumina din casă.

Conectați-vă la corpurile dumneavoastră de iluminat prin telecomanda Connect sau prin aplicația gratuită Smart Control de la AwoX și controlați-le individual sau în grupuri.

Puteți alege dintr-o gamă impresionantă de 16 milioane de nuanțe, reduceți luminozitatea fără probleme și creați-vă ambianța perfectă pentru orice moment!

EGLO Connect.z

Connect.z oferă o gamă largă de lămpi și echipamente de iluminat. Puteți selecta din opțiunile existente în funcție de nevoile dumneavoastră. Vă puteți bucura de multe funcții utile precum cronometru și calendar, alarmă luminoasă care simulează răsăritul. Dar cea mai atractivă este funcția disco, ce permite sincronizarea luminii cu cu muzica dumneavoastră favorită.

De asemenea, precum și EGLO Connect, și EGLO Connect.z vă permite să porniți luminile printr-o simplă comandă vocală, prin intermediul Alexa sau Google Home. Iar când sunteți plecat de acasă, luminile pot să simuleze prezența dumneavoastră. Aplicația va porni și opri luminile la un anumit interval de timp, pentru a descuraja oapeții nedoriți.

Pe lângă design-ul nou al corpurilor de iluminat, noutatea adusă de EGLO Connect.z este comunicarea prin Zigbee. Spre deosebire de Bluetooth, ZigBee nu folosește conectarea „point-to-point”, ci crează o rețea de tip „mesh” (plasă). Astfel, toate dispozitivele conectate în cadrul unei rețele ZigBee pot comunica între ele.

Cum controlați luminile

Setați-vă casa inteligent după cum preferați! Prin intermediul aplicației gratuite pentru smartphone, tabletă sau smartwatch, comenzilor vocale prin intermediul Google Home/Alexa, sau a telecomenzii connect.z.

Tot ce vă trebuie pentru a putea începe să simțiți avantajele iluminatului inteligent este un produs connect.z și să alegeți unul dintre modalitățile prin care puteți controla lumina.

Un singur sistem, posibilități nelimitate!

Utilizator de bază

Fără a fi nevoie de o conexiune la internet, veți avea acces la următoarele funcții standard: selectarea și schimbarea culorii, reglarea intensității luminii, modul lumânare, favorite și grupuri.

Utilizator avansat

Pe lângă funcțiile standard, îți dorești să ai acces și la alte funcțiile practice?

Atunci ai nevoie doar de smartphone sau tabletă și aplicația Awox. Această aplicație vă permite să controlați luminile prin WIFI și Bluetooth, având acces la funcțiile standard + confort.

Utilizator experimentat

Utilizați întregul potențial al sistemului și controlați-vă casa inteligentă prin aplicația Awox folosind WIFI sau Bluetooth, precum și integrarea unui asistent vocal în sistem. Acesta vă oferă acces la toate funcțiile disponibile + asistent vocal Google Home sau Alexa. Când sunteți utilizator experimentat puteți folosi comenzi vocale și puteți controla dispozitivele și când nu sunteți acasă. Pentru aceasta, aveți nevoie de priza Smart EGLO, care funcționează ca un bridge între device-wifi-corp de iluminat/bec/bandă led.

Ce se întâmplă dacă aveți deja luminile Connect-C de la sistemul anterior?

Nimic nu se pierde, totul se transformă! Produsele Connect-C sunt compatibile cu noul sistem Connect-Z.