În perioada 1 iulie – 31 iulie 2022 organizăm un concurs pe pagina de instagram @eglo.romania, prin care oferim participanților șansa de a câștiga un Smartwatch de ultimă generație.

Mecanism concurs

𝐆𝐈𝐕𝐄𝐀𝐖𝐀𝐘! Tic-toc, tic-toc ⏱️

Vara asta, EGLO România susține un stil de viață sănătos și smart, de aceea punem la bătaie un super-premiu: un ceas smart, de ultimă generație, care îți va deveni partenerul zilnic nelipsit ⌚️ Cronometrează-ți vara cu un premiu inedit, oferit de EGLO România!

𝐂𝐞 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐮𝐢𝐞 𝐬𝐚̆ 𝐟𝐚𝐜𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚:

– Dă-ne un follow la @eglo.romania pe Insta

– Dă un share în story la această postare

– Etichetează un prieten în comentarii și spune-ne care este corpul tău de iluminat SMART preferat, de pe egloromania.ro

Concursul se va desfășura în perioada 1 iulie ora 19:00 – 31 iulie ora 19.00.

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți și va fi anunțat pe data de 1 august la ora 12.00.

Mult succes, tuturor! 🤞🏼🤞🏼

Dacă ești în căutarea corpului de iluminat potrivit pentru tine, îl găsești aici: https://egloromania.ro/3-corpuri-de-iluminat

Așteptăm curioși comentariile voastre! 

Regulament concurs „ SMARTLifestyle”

  • ORGANIZATOR

Eglo România organizează concursul „SMARTLifestyle”. Pentru a fi Participant la concurs trebuie să respectați termenii stipulați în Regulamentul Oficial (denumit în continuare ,,Regulament”), în conformitate cu pașii de mai jos.

  • CONDIȚII DE PARTICIPARE

În concurs se poate înscrie orice cetățean român, cu excepția angajaților Organizatorului, a rudelor acestora de gradul I, precum și a altor persoane asociate concursului. Orice alte comentarii înscrise care nu respectă pașii concursului, fac promovare unui alt brand de corpuri de iluminat sau nu respectă regulamentul de conduită al paginii, nu vor fi permise.

  • ÎNSCRIERE 

Pentru a participa la concurs este necesar să aveți cont de utilizator pe platforma Instagram, completat cu o adresă de e-mail validă și nume/prenume reale.

Înscrierea în concurs se face obligatoriu printr-un comentariu la postarea de concurs, în care să se respecte instrucțiunile prezentate în text.

  • DURATĂ

Concursul se desfășoară în perioada 01.07.2022 (ora 19:00) și 31.07.2022 (ora 19:00).

  • DESEMNAREA CÂȘTIGĂTORULUI 

Alegem 1 câștigător prin tragere la sorți online, cu ajutorul unei platforme dedicate. Pentru a intra în lista tragerii la sorți, participanții vor trebui să lase un comentariu la postarea de concurs, în care să se respecte instrucțiunile prezentate în postare.

Câștigătorii vor fi desemnați pe data de 01.08.2022 (ora 12:00), în urma tragerii la sorți care va fi înregistrată în format video.

  • PREMIU

În urma acestui concurs, EGLO România oferă un premiu ce constă într-un Smartwatch în valoare de 1687 RON

Extragerea va avea loc pe data de 01.08.2022, iar rezultatele acesteia vor fi postate pe pagina de Instagram @eglo.romania la ora 12:00.

  • LITIGII 

În eventualitatea unei dispute asupra validității unei înscrieri, decizia Organizatorului este definitivă. Eventualele litigii apărute între organizator și participanții la campanie se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica datele și durata campaniei și de a face public acest lucru.

  • CLAUZE FINALE 

Organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru orice fapt care determină imposibilitatea validării unui câștigător și reluarea extragerii până la validarea unui alt câștigător, cum ar fi: 

– imposibilitatea de notificare în scris a câștigătorului, cauzată de schimbarea adresei de e-mail a participantului.

– neprimirea, necitirea corespondenței de către acesta etc. 

– nerevendicarea premiului în termen de 30 zile calendaristice aduce ca rezultat anularea acestuia.

Organizatorul va lua toate măsurile necesare pentru desfășurarea concursului în condițiile normale conform celor prezentate, însă nu își asumă răspunderea pentru eventualele nemulțumiri, contestații ale participanților, care nu vizează încălcări ale cadrului legislativ în vigoare.

Prin înscrierea la acest Concurs, participanții sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament. 

Regulamentul de participare/desfășurare a concursului este disponibil, în mod gratuit, oricărui solicitant (și/ sau participant), pe BLOG fiind publicat odată cu concursul.