Lumina potrivită poate schimba radical aspectul unei camere. Mai ales când vine vorba de spațiul în care petreceți timp cu familia. De la noi finisaje la forme și stiluri viitoare, peisajul tendințelor de iluminare a sufrageriei este în continuă evoluție.

Dacă vibe-ul sufrageriei dumneavoastră este unul care nu vă inspiră, e momentul pentru o schimbare. Luați în considerare utilizarea uneia dintre ideile de mai jos pentru a ilumina și a reîmprospăta spațiul în care luați masa sau desfășurați activități împreună cu membrii familiei.

Corpuri geometrice

Gama TARBES

Căutați idei pentru a reîmprospăta spațiul din sufragerie? Combinația perfectă de corpuri de iluminat geometrice simple, contemporane și unice prinde contur ca una dintre cele mai mari tendințe de iluminare a sufrageriei.

Corpuri supradimensionate

Gama CAMPILO

Alege extravaganța. Una dintre cele mai mari tendințe ale iluminatului sufrageriei este aceea de a opta pentru corpuri de iluminat supradimensionate. luminarea cu corpuri supradimensionate funcționează deosebit de bine în zonele spațioase, în plan deschis, în orice cameră acestea vor deveni piese de rezistență.

Corpuri textile

Gama TATUM

Când vine vorba de materiale, o altă tendință de iluminare a sufrageriei este aceea de a combina mai multe materiale pentru a obține un aspect absolut unic și deosebit. Căutați corpuri de iluminat care să integreze o combinație de elemente rustice, naturale, cu metale sau sticlă de inspirație industrială – pentru a scoate ce e mai bun din ambele (sau trei sau patru) materiale.

Corpuri negre

Gama MOGANO

Corpurile de iluminat negre devin rapid una dintre cele mai râvnite în noile tendințe de iluminare a sufrageriei. Fie că sunt mate sau lucioase, corpurile de culoare neagră reprezintă alternativa elegantă, cochetă și modernă la metalele tradiționale.

Corpuri din sticlă

Gama ARISCANI

Orice obiect din stică are particularitatea sa. Jocul cu culoarea, finisajul și opacitatea sunt moduri din ce în ce mai populare de a reîmprospăta corpurile de iluminat din bucătărie și sufragerie. O abordare deosebit de sofisticată a acestei tendințe? Sticla cu umbră subtire de fum aduce un ton elegant designurilor minimaliste de corpuri de iluminat.

Corpuri din cristal

Gama CALAONDA

Poate cea mai elegantă tendință în iluminatul sufrageriei? Opțiuni delicate, care par mai degrabă bijuterii de tavan decât corpuri de iluminat. Optează pentru o senzație eterică, cu lumini frumoase suspendate, cu accente de cristal și sticlă, care imită aspectul cascadelor curgătoare.

Corpuri vintage

Gama WESTBURY

Modernul se întâlnește cu clasicul. Una dintre modalitățile cele mai atractive de a face mai interesante corpurile de iluminat geometrice moderne este acela de a încorpora elemente din trecut – cum ar fi luminile inspirate de lumânări.

Corpuri argintii

Gama SABINAR

Cea mai nouă tendință în metal este una clasică: argintul. Indiferent dacă prezintă elemente de frunze de argint sau finisaje argintii antice, pendulul argintiu va atârna grațios din tavanele multor sufragerii și bucătării.

Corpuri industriale

Gama MARASALES

Ca alternativă la opțiunile de inspirație minimalistă și industrială, multe corpuri de iluminat din sufragerie variază de la modele cu aspect de răchită până la caracteristici metalice cu aspect de țesătură.

Corpuri rustice

Gama OLDBURY

Nu degeaba spațiile rustice sunt atât de populare – nu există aproape nimic mai primitor decât să te întorci acasă într-un spațiu confortabil și relaxant. În timp ce modelele rustice ale corpurilor de iluminat pentru sufragerie rămân populare, ele evoluează – în corpuri de iluminat care încorporează elemente șic precum culori proaspete sau detalii delicate.