Conceptul nostru de corpuri de iluminat VINTAGE a fost prezentat pentru prima data în anul 2014 la expoziția din Frankfurt, unde s-a bucurat de un adevărat succes. Succesul colecției continuă și astăzi. 

Idee și descriere

Modelele și designul corpurilor de iluminat din colecția VINTAGE vă trimit cu ani în urmă, vă înfățișează amintirea bunicilor și vă cheamă acasă, oriunde v-ați afla. Bronz, negru, metal mat, combinații de sârmă și sticlă, culori pastelate, abajururi confecționate din material textil și elemente din lemn… aduc un aer special locuinței dumneavoastră.

Pentru că unul dintre cele mai importante capitole ale designului este iluminatul: cu un simplu joc de umbre și lumini scoateți în evidență calitățile mobilei, subliniați culorile și creați o atmosferă caldă, primitoare și relaxantă. 

Prezentare produse

Vă prezentăm în acest articol 3 corpuri de iluminat din colecția VINTAGE unice în felul lor. 

1. Din colecția VINTAGE face parte CARLTON – inspirația designerilor noștri, una dintre  cele mai solicitate de către clienți. Designul lustrei o face să fie specială prin: abajurul realizat în formă de diamant sub diferite culori: negru, alb sau bronz.

Are o lumină difuză și este potrivită pentru iluminatul mesei deoarece oferă o lumină generală pe toată suprafața mesei. 

Lustra CARLTON – pentru a vă decora bucătăria în stil vintage sau chiar pentru a vă ilumina serile petrecute în familie în propriul living.

2. Un nou corp de iluminat în stilul VINTAGE este aplica PORT SETON – luminează casa în stil contemporan. Se remarcă grație designului simplu unic și modern, cu linii geometrice clare, oferindu-i un design aerisit ce o face să fie dorită de clienți. 

Aplica este realizată din oțel, iar culoarea maro antic o face să fie inedită și vă trimite dincolo de vremuri. 

Aplica PORT SETON – potrivită pentru tine? 

3. SAWTRY este o veioză formată dintr-un abajur și o bază din colecția VINTAGE 1+1, ideală pentru a fi așezată pe noptiera din dormitorul sau living-ul dumneavoastră. Baza are o formă ovală și este realizată din sticlă, iar abajurul completează armonios veioza, fiind din material textil de culoare bej. 

Veioza SAWTRY – pe lângă rolul practic, oferind o lumină difuză, are și rol estetic

Un plus de rafinament în orice încăpere ați alege să o puneți.

Trebuie să fie VINTAGE… pentru a vă ilumina locuința cu un strop de melancolie.

Iluminăm amintirile, gândurile bune și zâmbetele oamenilor pozitivi!