fbpx

Eglo Romania

Shop

Despre noi

Sediul Eglo

EGLO ROMANIA

Eglo Romania este membra a Grupului EGLO Austria – un producator de renume pe piata corpurilor de iluminat cu vanzari care au intregistrat pana in prezent peste 18 milioane de corpuri de iluminat in peste 132 de tari de pe toate continentele.

Grupul detine fabrici proprii de productie in Ungaria, China si India, ceea ce inseamna ca peste 90% din produse sunt fabricate “in-house”. Gama de produse cuprinde peste 3.000 de produse pentru iluminat interior si exterior la care se adauga sursele de lumina (becuri, tuburi, etc.), toate menite sa se ridice la cerintele clientilor.

Sediul Eglo

EGLO Romania a fost infiintata in anul 1996 si este unic distribuitor al produselor EGLO in Romania. Comercializam produsele prin intermediul showroom-urilor si site-ului online proprii, partenerilor locali, magazinelor din marile retele de tip DIY (Hornbach, Praktiker, Leroy Merlin, etc) si platformelor de vanzare online.

Ne recomanda pasiunea pentru implicare in procesul de consultanta, calitatea produselor, livrarea la timp si in siguranta, precum si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor clientilor nostri.

Creare cont

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest site web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.