Eglo Romania

Shop

Politica de confidentialitate

Eglo Romania garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal transmise prin sistemul sau informatic. 

Orice persoana care actioneaza sub autoritatea Eglo Romania sau a persoanei imputernicite (daca este cazul), inclusiv persoana imputernicita, care are acces la date cu caracter personal, nu poate sa le prelucreze decat pe baza instructiunilor Eglo Romania, cu exceptia cazului in care actioneaza in temeiul unei obligatii legale. 

Eglo Romania se obliga ca datele dvs. cu caracater personal sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele dvs. cu caracater personal vor putea fi insa transmise, la solicitarea acestora, autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice investigatii si verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Eglo Romania nu este raspunzatoare, in niciun mod si in nicio situatie, de pierderea datelor transmise de dvs. pe cale electronica prin intermediul Site-ului sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura tehnica de specialitate sau software de interceptare. Eglo Romania, daca va fi sesizata de Utilizatori, va lua masurile care se impun si va pune toate fisierele necesare la dispozitia organelor competente sa investigheze si sa solutioneze acest tip de infractiune, la solicitarea acestora. Eglo Romania nu este raspunzatoare, in niciun mod si in nicio situatie, de erorile survenite in urma neglijentei Utilizatorilor privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei de acces a acestora.

Eglo Romania va considera ca tentativa de fraudare a Site-ului, orice act sau fapt prin care se incearca accesarea datelor personale ale altui Utilizator, modificarea continutul Site-ului, prejudicierea in orice mod sau alterarea performantelor serverului pe care ruleaza Site-ul, avand dreptul sa sesizeze organele in drept.

Eglo Romania nu va furniza adresa dvs. de e-mail catre terti si nu va face publice datele furnizate de Utilizatori fara acordul explicit al acestora si nu va incuraja spam-ul.

Creare cont

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest site web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.