Eglo Romania

Shop

Politica de retur

Conditii generale pentru returul produselor vandute de EGLO Romania Prodexim SRL:

Utilizatorul/Cumparatorul are dreptul sa returneze Produsele comandate de pe Site si receptionate fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in conformitate cu O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative. Solicitarea de returnare se va face in termen de 14 zile calendaristice de la receptionarea Produsului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina Cumparatorului sunt cheltuielile directe de returnare a Produselor. Produsele returnate trebuie sa fie în aceea si stare în care au fost primite – ambalajul si eticheta de identificare a fiecarui produs trebuie sa fie intacte. In cazul in care se doreste returnarea mai multor produse de acelasi fel, achizitionate împreuna, cumparatorul trebuie sa se asigure ca doar unul dintre produse a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate. Nu acceptam returul produselor asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice/electrice si cele carora le lipsesc accesorii. Politica de returnare se aplica in mod EXCLUSIV produselor achizitionate de pe website-ul companiei. Pentru produsele achizitionate din magazine (proprii sau ale dealerilor/colaboratorilor/partenerilor, etc.), politica de returnare NU este aplicabila. Orice referire la returnarea produselor in termen de 14 zile si in general la returnarea produselor fara un motiv privind calitatea produselor se va intelege ca facand trimitere la returnarea produselor achizitionate de la nivelul website-ului companiei.

Returnarea produsului prin firma de curierat

Pasi de urmat pentru returnarea produsului comandat online prin curier:
 • Cumparatorul trebuie sa completeze cererea de retur si sa o trimita pe adresa de e-mail online.ro@eglo.com, impreuna cu 2-3 poze cu produsul vizat sau sa completeze cererea online.
 • Reprezentantul Eglo Romania va trimite raspunsul la aceasta cerere pe aceeasi adresa de e-mail de pe care a primit solicitarea sau care a fost completata in formularul online, in termen de 2 zile lucratoare.
 • Daca cererea este aprobata, cumparatorul este rugat sa o printeze si sa o puna in coletul cu produsul care urmeaza a fi returnat.
 • Cumparatorul are obligatia de a returna produsul in maximum 3 zile lucratoare de la acceptarea cererii de returnare.
 • Adresa de livrare a retururilor este: Ilfov, Magurele, Str. Atomistilor, Nr. 1D, 071125 – Eglo Romania Prodexim SRL.
 • Contravaloarea produselor returnate va fi virata în contul bancar specificat in cerere, în termen de maximum 14 zile calendaristice de la acceptarea in scris de catre Reprezentantul Eglo a cererii de retur.
 • In cazul in care cererea de retur nu este aprobata, cumparatorul va primi informarea in termen de 2 zile lucratoare pe adresa de e-mail de pe care a trimis solicitarea sau care a fost completata in formularul online. Motivele pentru respingerea returului pot fi: expirarea perioadei de 14 zile calendaristice, produsul nu a fost achizitionat de pe site-ul egloromania.ro, asupra produsului au fost efectuate interventii neautorizate, prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice sau electrice, produselor le lipsesc accesoriile cu care au fost primite etc.

Returnarea produsului prin predare in oricare showroom Eglo Romania

Pasi de urmat pentru returnarea in showroom a produsului comandat online:
 • Cumparatorul trebuie sa completeze cererea de retur si sa o trimita pe adresa de e-mail online.ro@eglo.com, impreuna cu 2-3 poze cu produsul vizat sau sa completeze cererea online.
 • Reprezentantul Eglo Romania va trimite la aceasta cerere pe aceeasi adresa de e-mail de pe care a fost primita solicitarea si catre showroom-ul unde doriti sa returnati produsul, in termen de 2 zile lucratoare.
 • Daca cererea este aprobata, fa-ne o vizita in showroom-ul selectat in 3 zile lucratoare de la data aprobarii si preda produsul consilierilor Eglo.
 • Colegii vor printa cererea mentionata la punctul 2 in 2 exemplare pe care te rugam sa le semnezi. 1 exemplar va fi al tau, 1 exemplar va ramane in showroom, insotind produsul.
 • Contravaloarea produselor returnate va fi virata în contul bancar specificat in cerere, în termen de maximum 14 zile calendaristice de la acceptarea solicitarii de retur. Nu este posibila rambursarea contravalorii produselor, pe loc, in showroom.
 • In cazul in care cererea de retur nu este aprobata, cumparatorul va primi informarea in termen de 2 zile lucratoare pe adresa de e-mail de pe care a trimis solicitarea. Motivele pentru respingerea returului pot fi: expirarea perioadei de 14 zile calendaristice, produsul nu a fost achizitionat de pe site-ul www.egloromania.ro, asupra produsului au fost efectuate interventii neautorizate, prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice sau electrice, produse carora le lipsesc accesorii etc.

Creare cont

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest site web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.