Eglo Romania

Shop

Politica de garantie

Toate Produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.

Produsele cumparate de la Eglo Romania beneficieaza de garantia legala obisnuita de la minim 24 luni la maxim 60 luni, incepand de la data cumpararii, pentru fiecare tip de Produs comandat. Fiecare Produs va fi insotit de factura de achizitie si de certificatul de garantie emis de producator.

 

In eventualitatea in care Produsul achizitionat este nefunctional total sau prezinta vicii de fabricatie care il fac nefunctional total, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris in termen de 2 zile lucratoare de la receptia Produsului prin e-mail la adresa info-romania@eglo.com ori direct pe Site folosind formularul de contact Contact.

Schimburile/inlocuirile de Produse au loc numai in cazul in care Produsele livrate initial prezinta defecte sau urme de deteriorare, care ii afecteaza functionalitatea sau forma estetica. Daca doriti ca Produsul receptionat sa fie inlocuit cu acelasi tip de produs va rugam sa ne notificati in scris in termen de 2 zile lucratoare de la receptia Produsului prin e-mail la adresa info-romania@eglo.com ori direct pe Site folosind formularul de contact Contact.

Nerespectarea termenului de notificare atrage sanctiunea decaderii din dreptul de a cere rezolutiunea vanzarii. Cand viciul apare in mod gradual, termenul de 2 zile lucratoare incepe sa curga din ziua in care Utilizatorul isi da seama de gravitatea si intinderea viciului.

Termenul de rezolvare al unui eveniment de service este de maxim … zile calendaristice pentru Utilizatorii in calitate de consumatori, mai putin cazul in care un termen mai restrictiv este prevazut de lege, situatie in care se va aplica termenul legal. Termenul incepe sa curga de la data cand Produsul este receptionat la sediul nostru din Orasul Magurele, Str. Atomistilor nr. 1D, Jud. Ilfov, Cod postal 077125. Daca la trecerea acestui termen, defectul reclamat nu este remediat, se aplica una din urmatoarele masuri, in ordinea mentionata:

a. Inlocuirea cu un produs nou, identic;

b. Returnarea contravalorii Produsului;

c. Daca nu exista un produs identic si nici nu se doreste returnarea contravalorii Produsului, inlocuirea se face cu un produs nou cu caracteristici si performante cel putin similare cu cele ale Produsului initial si doar cu acordul Utilizatorului si fara plata unei sume suplimentare.

Eglo Romania garanteaza ca Produsele comercializate :

– Sunt noi si nu pun in pericol viata, sanatatea si securitatea oamenilor si a animalelor daca sunt utilizate/manevrate corespunzator instructiunilor de utilizare;

– Corespund scopului descris in mod corect, complet si precis in instructiunile de utilizare aferente fiecarui Produs (etichete, instructiuni sau marcaje de pe ambalajul individual), precum si scopurilor pentru care sunt utilizate in mod normal Produsele de acest tip;

– Nu au defecte de functionare;

– Au parametri de calitate si performante normale, in acord cu specificatiile tehnice aferente.

Eglo Romania nu acorda garantie Produselor comandate si livrate daca lipsa de conformitate rezulta din:

Manipularea, folosirea, depozitarea, montarea, instalarea, demontarea, utilizarea/exploatarea neconforma cu Instructiunile producatorului, inclusiv aducerea de modificari sau interventii neautorizate asupra Produselor facute de catre Utilizator sau de catre terti;

Expunerea la lovituri, incendii, inundatii, cutremure si/sau alte asemenea evenimente tinand de cazurile de cazul fortuit sau forta majora, asa cum sunt ele definite de legea romana;

Distrugerea, degradarea ori scaderea calitatilor tehnice ale Produselor datorita conditiilor incorecte de depozitare/pastrare, manipulare si/sau utilizare, ori ca efect al unor imprejurari externe (de exemplu fluctuatii de tensiune ale energiei electrice, supratensiunilor din retea, a descarcarilor electrice din atmosfera sau a contaminarii cu lichide sau materii straine);

Utilizarea in alt scop, in alt mod sau in alt mediu decat cel recomandat de producator;

Arderea accesoriilor (lampilor, becurilor, surselor de lumina in general) care sunt consumabile si pot fi montate ori demontate fara a folosi vreo unealta.

Produsele defecte, in garantie, se vor inlocui sau repara, in functie de caz, in conformitate cu politica de service a producatorilor si respectand legislatia in vigoare.

Creare cont

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest site web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.